En tanke, en idé som kom till under promenaden…

 

Idag var jag ute på en promIMG_7790enad – lyssnade på en podd och reflekterade om bl.a. gårdagen.. Jag reflekterar ofta, funderar, tänker och ibland snurrar det till något klokt från dessa tankar o reflektioner som gör att jag tar mig ett steg närmare mot arr ”vara hållbar”. Jag har personer omkring mig som inspirerar mig, motiverar mig och gör mig nyfiken att känna mig mer hållbar. Igår spenderade jag tio timmar med 3 vänninor där shopping, middag och Mia Skäringer show ingick – men mest av allt är det alla våra samtal, reflektioner som jag inspireras av mest. Jag vill vara hållbar! Vad menar jag med det, tja att ha en balans, att inte låta något tippa över för mycket – så jag kan få andas lugnt i denna snurrande värld som jag ser oss leva i idag.

Jag har en f.d chef som jag mer som en mentor som så ofta i våra samtal pratar om att ”vara hållbar”. Hon ställer frågor som får mig att reflektera, mest kring mitt arbete och balansen till mig själv.

Min reflektion från gårdagen: våra samtal mellan klädhängarna på de vanligaste klädaffärerna ger mig inspiration, motivation och djup värme. Igår slog det i taket så taket flög all sin väg – när jag fick sitta med massa andra människor och titta på Mia Skäringer ”No more fucks to give”. glädje, sorg, ilska, jävlar anamma, gapskratt, ljuv musik, inspiration, väckande tankesätt… Ja så mycket! Men vet ni, trots allt detta – så landar jag i att min inspiration och värme bottnar sig mest i de samtal och reflektioner som vi fyra har utifrån vår egna tankar, erfarenheter och möjligheter – och det är just det som gör att jag vill dela med mig att ”vara hållbar”.

men hörrni, har ni möjlighet gå och se Mia Skäringer! Men jag kan lätt säga att ni kan bli lika inspirerade i er egen vardag – ja genom att utforska ditt egna att ”vara hållbar”.

Och förhoppningsvis kommer jag kunna ge er material i olika typer av former för att ni själva ska få till er inspiration och kunna ”vara hållbara”.

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s